12-02-05

Goldstar wint voetbalquiz te Turnhout t.v.v. Tsunami 12-12

Op vrijdagavond 11 februari heeft Goldstar de voetbalquiz ten voordele van Tsunami 12-12 gewonnen, ingericht te Turnhout. Het ging om een professioneel ingerichte voetbalquiz, met vragen van een middelmatig niveau met enkele uitschieters van vragen, waarmee het verschil kon gemaakt worden.
 
Rany haakte in laatste instantie nog af wegens ziekte en een vervanger werd op het laatste uur niet meer gevonden. We moesten het dus met zijn drieën rooien (Davy, Tom en Dominique)
 
Naast Goldstar waren nog een aantal toppers uit het circuit aanwezig, zijnde FC Bouwel (ook maar met z'n drieën), FC De Vrede en uit de subtop Hagar de Verschrikkelijke, Great Old Freethiel en het opkomende Just For Fun. Al vlug bleek het een strijd te worden tussen Goldstar en Bouwel voor de eerste plaats, uiteindelijk na een spannende superronde, waar het nog alle kanten uitkon beslecht in het voordeel van Goldstar.
 
Naast de rijkgevulde prijzentafel bracht deze overwinning ons nog voetbaltickets op voor de wedstrijd KVC Westerlo-Sporting Lokeren op zondag 6 maart. Hier zien we dan ook verder naar uit.

15:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.