28-02-05

Goldstar wint eerste voetbalkwis te Minderhout

Vorige zaterdag won Goldstar, bestaande uit Tom Smolders, Davy Van Wetswinkel, Dominique Goven en gastspeler Marc Van Hout (van kwisploeg "Just for fun") na Meulebeke, Mechelen, Bezemheide en Turnhout zijn vijfde kwis (op 13 deelnames) van dit seizoen. Na een sterke start van outsider Great Old Freethiel, nam Goldstar in de vierde ronde de leiding om die niet meer af te staan. Goldstar totaliseerde 177 punten op 185 en bouwde de kloof met nummer twee FC De Vrede nog uit met 10 punten, Great Old Freethiel werd derde op 14 punten van de winnaars, De Prutsers (154) en KWB Minderhout (148) vervolledigden de top 5. Voor gastspeler Marc Van Hout, die in de superronde een ruim aandeel had in het vastleggen van de Goldstar-zege, was het zijn eerste overwinning in het circuit.

20:01 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Goldstar tweede na Paling in Oud Heverlee

Vorige vrijdag is Goldstar tweede geëindigd in de voetbalkwis van Oud-Heverlee. De editie van dit jaar vond niet langer plaats in de voetbalkantine van OHL, maar in een ruime feestzaal aan 't Zoet Water van Oud-Heverlee, die plaats bood aan 41 ploegen.
 
Kwisopsteller Guy De Decker had zijn kwis weer maar eens doorspekt met retrovragen uit de jaren '80, wat een kolfje naar de hand bleek van kwisploeg Paling. Hoewel het tot net voor de superronde een nek-aan-nek-race bleek te worden tussen Paling, Goldstar en Kwistedatte, trok Paling in de superronde toch nog aan het langste eind en haalde het met 167 punten op een totaal van 210 punten. Goldstar werd tweede op drie punten, Kwistedatte derde op vier punten van de winnaars. FC De Vrede eindigde op vier en Mercator was vijfde.

19:52 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-02-05

Goldstar wint voetbalquiz te Turnhout t.v.v. Tsunami 12-12

Op vrijdagavond 11 februari heeft Goldstar de voetbalquiz ten voordele van Tsunami 12-12 gewonnen, ingericht te Turnhout. Het ging om een professioneel ingerichte voetbalquiz, met vragen van een middelmatig niveau met enkele uitschieters van vragen, waarmee het verschil kon gemaakt worden.
 
Rany haakte in laatste instantie nog af wegens ziekte en een vervanger werd op het laatste uur niet meer gevonden. We moesten het dus met zijn drieën rooien (Davy, Tom en Dominique)
 
Naast Goldstar waren nog een aantal toppers uit het circuit aanwezig, zijnde FC Bouwel (ook maar met z'n drieën), FC De Vrede en uit de subtop Hagar de Verschrikkelijke, Great Old Freethiel en het opkomende Just For Fun. Al vlug bleek het een strijd te worden tussen Goldstar en Bouwel voor de eerste plaats, uiteindelijk na een spannende superronde, waar het nog alle kanten uitkon beslecht in het voordeel van Goldstar.
 
Naast de rijkgevulde prijzentafel bracht deze overwinning ons nog voetbaltickets op voor de wedstrijd KVC Westerlo-Sporting Lokeren op zondag 6 maart. Hier zien we dan ook verder naar uit.

15:12 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |