19-03-05

Goldstar wint voetbalkwis van FC Bouwel

Vrijdagavond 18 maart heeft Goldstar voor de zesde keer dit seizoen een voetbalkwis op zijn naam geschreven. Na reeds vorig jaar laureaat te zijn geweest in de gevarieerde voetbalkwis van FC Bouwel, trok Goldstar ook dit jaar weer aan het langste eind.

Goldstar nam een sterke start en wist na de eerste vier rondes (49/50) reeds een voorsprong van 3 punten uit te bouwen op naaste achtervolger Nijlen United, kort op de hielen gezeten door Paling (die het vrijdag met z'n tweeën moesten doen), 't Kleske, de youngsters van de Posthoorn en FC De Vrede. De - overigens niet gemakkelijke - fotoronde (inclusief emblemen), die over 40 punten ging, kon de klassering wel eens door mekaar gooien en zo gebeurde. Goldstar diende zijn leidersplaats af te staan aan het erg sterke Nijlen United (ook al maar met z'n drieën), die een fabuleuze 39/40 neerzette ten opzichte van Goldstar's 35/40. Hierdoor leidde Nijlen United met 1 punt op Goldstar bij de pauze. Meteen was de kloof geslagen en de strijd voor de overwinning zou worden gestreden tussen Goldstar en Nijlen United. De andere ploegen uit het circuit leken verslagen met FC De Vrede op 7 punten, 't Kleske op acht, De Posthoorn op tien, Kwistedadde op veertien, ZVC Turnhout op zestien en Paling op 22 punten.
 
In reeks 6 (Europacups) kon Goldstar dan één puntje goedmaken op Nijlen United en stond de stand weer in evenwicht, de volgende twee rondes waren een maat voor niets daar Goldstar en Nijlen United hierin 44/50 totaliseerden en dus zij-aan-zij de superronde ingingen. De superronde bleek dus allesbeslissend en hierin totaliseerde Goldstar 27/30, waar Nijlen United zich moest tevreden stellen met 25/30. FC De Vrede wist nog net de derde plaats veilig te stellen. Opmerkelijk ook nog de inhaalrace van Paling in de superronde, die door een 27/30 nog enkele plaatsen in de rangschikking wistten te winnen.
 
De Top 10: 1) Goldstar 164/180; 2) Nijlen United 162; 3) FC De Vrede 150; 4) De Posthoorn 149; 5) Kwistedadde 148; 6) 't Kleske 145; 7) Paling 139; 8) ZVC Turnhout 138; 9) Hagar de Verschrikkelijke 127; 10) FC B 125
 
Opmerkelijk verder was dat Goldstar ook nog eens erg gelukkig was in de tombola, waar Davy met een prachtige nieuwe wagen naar huis mocht rijden (zie foto). Trouwens ook Tom won een waardebon voor twee personen in de plaatselijke sauna (hiervan was bij het ter perse gaan echter nog geen foto ter beschikking).

11:33 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.