27-03-06

Great Old Freethiel wint quiz te Kapellen

Terwijl het Q league circuit zijn tenten neerzette in Bouwel, werd er in Kapellen ook een voetbalquiz georganiseerd door FC De 7de hemel. Met een goede bezetting van 22 ploegen ( waaronder 3 Q league ploegen : Dug Out/ Bezemheide/ Great Old Freethiel - allen bevriend met de organisator en daarom afwezig in Bouwel) werd om 20h stipt het startschot gegeven, van wat later zou blijken, een spannende kwisavond.
Na de opwarmingsreeks bleek dat het spannend ging worden. ( 3 maximums: Dug out / Kielse ratten en Great Old Freethiel scoorden 10/10).
In ronde 2 moest zowel Dug out als Great Old Freethiel de Kielse ratten (elk jaar sterk in Kapellen en tevens ex winnaars) laten gaan. Missers waren o.a. wie heeft stamnummer 2 (Daring Brussel) en de laatste CL overwinning (1-0) van Anderlecht voor die grote reeks nederlagen (Lyon). In reeks 3 & 4 veranderde er niet veel in het klassement.
Wel enkele leuke vraagjes o.a. de naam van het gokschandaal dat begin jaren 80 in Italie werd blootgelegd (Totonero) en naam oefencomplex van Moeskroen (Futursport)
De laatste ronde voor de pauze was een puzzelronde, die snel door Great Old Freethiel snel werd ingevuld (iets te snel zou tijdens de pauze blijken). Great Old Freethiel had twee oplossingen omgewisseld op het antwoordenblad en kreeg dus maar 23/25 ipv 25/25. Dus bij de pauze stonden de Kielse ratten met 63/65 stevig aan de leiding , Dug Out 59 en Spurs en Great Old Freethiel 58, Bezemheide 56....).
Bij Great Old Freethiel was men een beetje ontgoocheld door deze schrijffout, maar zoals reeds meerdere malen gezegd : voetbal is en blijft een onberekenbaar spelletje ook al is het in een voetbalkwis....
Want in reeks 6 & 7 lieten de Kielse ratten enkele dure puntjes liggen en de spanning zat er weer volledig in. Dug out (winnaar vorig jaar) en Great Old Freethiel stonden plots aan de leiding, gevolgd op één punt door Kielse Ratten en twee door Spurs en Bezemheide met 3 punten achter was nog niet uitgeteld....)
In de volgende 2 rondes nam Great Old Freethiel één puntje voorsprong op Dug Out en werd alleen leider. ( o.a. nieuwe hobby van scheidsrechter Heuzer - American football). Maar er was echter nog niets beslist daar de superronde (op 30 punten) het klassement nog totaal kon door elkaar schudden...
In deze superronde ( 1-2-3 punten) speelde Great Old Freethiel op veilig en scoorde 22/30 (wat later bleek ook de hoogste score op die reeks). Dit bleek een goede zet want de Kielse Ratten scoorde eveneens 22/30 en Dug out 20/30. (o.a. in de superronde : enigste en laatste tegenstander van Seraing Europees - Dyn. Moskou / naar wie werd het stadion van Academica Coimbra genoemd - sergio conceicao). Dus de felbevochte overwinning ging uiteindelijk naar Great Old Freethiel.
Eindstand: 1. GOF 118; 2. Kielse ratten 117; 3. Dug out 115 4. Spurs 106; 5. Bezemheide 104 .....
Een deugddoende overwinning voor Great Old Freethiel, misschien wel een opsteker voor de laatste rechte lijn in de Q league , te beginnen vrijdag in Gierle....
 
Verslag: Gunther Verleysen, Great Old Freethiel

20:31 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Goldstar herpakt zich met zege in de Q-League

Na de nederlaag met één punt verschil tegen Gooners in de quiz van Walem van een week voordien heeft Goldstar zich vrijdag op prachtige wijze herpakt van deze nederlaag. In een spannende quiz wist Goldstar in de superronde alsnog de zege van Paling af te snoepen. Goldstar en Paling eindigden met gelijke punten, maar Goldstar scoorde beter in de superronde.

De quiz van FC Bouwel was weer erg sterk bezet, er werd gespeeld voor een volle kantine met daarin dertig ploegen. Paling viste dit keer niet achter het net en nam een bliksemstart. Aan de pauze leidde Paling met maar liefst zes punten voorsprong op de Gooners en Mercator en zeven op Goldstar en de Underdogs. Ook de Spijkers en FC De Vrede volgden op lichte achterstand. Verrassend maar wel vonden we de Eustelboys in het zog van Kwistedadde, de Posthoorn en Nijlen United op 11 punten van Paling, maar slechts vier van Goldstar. Na het dopingverhaal in het Kempens wielermilieu, werd nu ook reeds gewag gemaakt van doping in het Kempens quizmilieu. Het WADA zei gewaarschuwd, Oosterlo staat hiermee op de kaart.

Tijdens de daaropvolgende rondes veranderde weinig aan de stand. Paling liep zelfs nog even uit tot zeven punten op Mercator en acht op Goldstar en de Gooners. Het zou eindelijk nog eens gaan lukken voor Paling, wat ze uiteraard door ieder gegund werd. Het was echter de invulronde die roet in het eten gooide, "Paling in 't roet" zeg maar, want vlak voor de superronde, was het niet meer Paling die de dans leidde, maar wel de onovertreffelijke Gooners met één punt voorsprong op Paling en twee op Goldstar. De Underdogs stonden nog op drie punten en de rest leek uitgeteld. De superronde was echter een kolfje naar de hand van Goldstar met een paar vragen uit buitenlandse competities en tweede nationale, spek voor de Desselse bekken bij Goldstar. Maar ook Paling liet zich niet onbetuigd, doch hun 28/30 bleek niet genoeg te zijn voor de overwinning, die door een prachtige 29/30 superronde naar Goldstar ging. Voor Toon Valgaeren, was het na Blokken de tweede keer onderuit in de superronde op één week tijd. Voor Goldstar de derde overwinning op rij in Bouwel, even goed als Tom Boonen in Harelbeke. De Gooners bleven voor de derde plaats op zes punten van Goldstar nog vlot de Underdogs en FC De Vrede vooraf. Hierdoor ligt de strijd om de Q-League weer helemaal open. Zesde werd Mercator, goed voor een vreugdedansje van Fons De Koninck, want zij spelen komende vrijdag om de beker van de Kempen tegen Paling. Dit alles dankzij een ronde Africa cup. De eerlijkheid gebied ons hier te stellen dat Mercator in dit thema wel een streepje voor had, want in Antwerpen stad wonen nu eenmaal meer Afrikanen dan op de Kempense en Limburgse boerenbuiten.

Verder kunnen jullie nooit raden, waar dit avondje weer werd afgesloten... de Santa Maria natuurlijk. Nog een proficiat aan Yves Torfs voor de erg sterke quiz, die toch weer voor de nodige spanning zorgde tussen de toppers, net als een week voordien bij Freddy Cockx in Walem overigens.

20:25 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-06

Historische zege voor Libion te Genebos (Ham)

Vrijdag 10 maart 2006 zal niet alleen de geschiedenisboeken ingaan als de zwarte vrijdag voor Anderlecht na het 3-0 verlies bij STVV, maar ook als de avond waarop Libion zijn allereerste voetbalquiz ooit wist binnen te halen, hetzij door het in laatste instantie doorvoeren van enige transfers.

Slechts 16 ploegen zakten af naar zaal Sint-Jan te Genebos-Ham. De jongens van de "Eustelboys", intussen ook reeds wat quizervaring rijker, zagen in laatste instantie nog vier ploegen afvallen om diverse redenen. De meeste Q-Leagueploegen bleven afwezig om zich wellicht voor te bereiden op het Q-Leaguegeweld wat vanaf volgende week weer in volle hevigheid gaat losbarsten. Wel van de partij FC De Vrede, weer voltallig nu Marc Geentjens weer terug was van zijn drie weken durende geheime opdracht in Amerika, Brazilië en Chili. Helaas voor Marc vanavond geen vragen over de Braziliaanse tweede en derde klasse. Verder ook nog FC Bouwel met z'n drieën, Libion - door afwezigheid van sterkhouder Guy Raeymaekers - versterkt met Luc Van Loock (ZVC Turnhout), werkzaam bij kippenslachterij Verbinnen in Olen maar nog steeds niet opgehokt en het Goldstar duo Dominique Goven en Kim Wuyts. Ook nog SC De Noorderkempen, Bezemheide en Hoger Op als Q-Leagueploegen. Verder was het ook uitkijken naar de Passmasters versterkt met Gooner Wouter Pelgrims. Over uitkijken gesproken, we waren ook erg benieuwd naar "De Players 1" en "De Players 2", waarbij de 1 en de 2 stonden voor het aantal bevallige blondines die tot de quizploeg behoorde. Dus na de intrede van de gokchinees en de zwarte scheidsrechter in het Belgisch voetbal, deed sinds vrijdagavond ook de bevallige blondine haar intrede in het quizmilieu. Tijd voor het Q-Leaguebestuur, me dunkt, om eens na te denken over de "miss Q-League" verkiezing.

De "Eustelboys" hadden hun best gedaan om een gevarieerde quiz in mekaar te steken. De nadruk lag sterk op het erg recente voetbalverleden, maar tevens werd er ook een ronde aan de geschiedenis van het WK gewijd. Libion startte het sterkst en totaliseerde als enige van het hele deelnemersveld het maximum na de eerste ronde (Belgisch voetbal 2005-2006). FC De Vrede, FC Bouwel en de Passmasters volgden op één punt. Tot hiertoe was het trouwens nog erg simpel om de score bij te houden, want vanaf ronde twee ging de score verder met halve punten. Op de vragen viel echter weinig tot niets aan te merken in deze - zeker voor de aanwezige gelegenheidsploegen - onderhoudende quiz. Enkel een paar schoonheidsfoutjes zoals de penaltymisser voor Italië - naast Roberto Baggio - in de WK finale van 1994, wat niet enkel Baresi, maar ook Massaro was, en de vraag tegen wie Japan verloor in de 1/16e finale van het WK2002. Voor zover wij weten heeft er nog nooit een 1/16e finale op een WK plaatsgevonden. Maar zoals gezegd ging het hier om schoonheidsfoutjes, die geen enkele invloed hadden op het eindresultaat. Dikke proficiat dus voor de "Eustelboys" voor het opzet van hun quiz, die keurig om 24 uur was afgelopen, tijd te over voor een bezoekje aan de Santa Maria.

Aan de pauze leidde Libion met 87 punten, gevolgd door FC De Vrede met 85, de Passmasters met 84,5, FC Bouwel met 84 en De Noorderkempen met 77. Intussen troepten naast de drie vernoemde blondines steeds meer vrouwen de zaal binnen, die zich wonderwel in een vreemd ritueel in een halve kring verzamelden achter in de zaal. Aan het hoofd van die kring bevond zich een man op leeftijd, waarvan het vermoeden rees dat het om de plaatselijke dorpspastoor ging, die over zijn schapen - in dit geval dus ooitjes - waakte. Volgens de geruchten bleek het om de vader van voetbaltrainer Willy Reynders te gaan, wat de verdere geruchten dan weer voedde dat Willy Reynders een onecht kind bleek te zijn van de dorpspastoor van Genebos. Verwarring alom dus, zeker voor Marc, die het aantal aanwezige jonge dames in 'Duvels' probeerde te evenaren.

Er werd overigens ook nog verder gequizt en het bleek erg spannend te gaan worden, want vlak voor de superronde stond Libion aan de leiding met 134 punten, gevolgd door de Passmasters op 1,5 punt en door FC De Vrede en FC Bouwel, beiden op 2 punten. Intussen waren ook de twee grootmoeders van de bevallige blondines de zaal binnengewandeld, zes rondes te laat om de foto van Jean Nicolay uit hun jonge jaren te herkennen. Het mocht echter niet mislukken: Libion moest aan zijn eerste zege geholpen worden en hierbij waren alle middelen geoorloofd. Libion speculeerde erop dat de Passmasters de druk van een eerste overwinning niet zouden aankunnen en dat FC Bouwel, wat dicht bij Lier ligt, wellicht flink ging gokken in de superronde, dus moest de echte tegenstand van FC De Vrede komen. Marc had de grootmoeders al gevraagd een paar keer voor de tafel van FC De Vrede door te paraderen om zo Joël en de zijnen van streek te brengen, maar noch Marc Geentjens, intussen gewoon aan redelijk wat Braziliaanse schonen, als Joël, koel als altijd (dit keer zonder pet), lieten zich niet uit hun concentratie brengen. Toen achtte Kim zijn moment gekomen en onder het mom van "ik ga eens vragen hoeveel die mannen op de laatste ronde hadden", stootte hij het volle limonade-glas van de Geert, alsook de versgetapte pint van Joël over de tafel van FC De Vrede. Gelukkig voor Kim kon Joël de interne Vrede bewaren en liep het incident met een sisser af. Doch wel genoeg om FC De Vrede volledig uit hun concentratie te halen.

De overwinning van Libion was dus zo goed als een feit, maar hing nog even aan een zijden draadje, want de vraag over de kledingsponsors van Werder Bremen, Liverpool en Villareal werd gemist, waardoor 26/30 werd getotaliseerd in de superronde. De Passmasters scoorden echter maar 24/30, FC De Vrede 19/30 en FC Bouwel 16/30. Vervolgens werd dus Libion, voor het eerst in zijn bestaan uitgeroepen tot winnaar van een voetbalquiz. Althans voor even, want plots bedacht de jury zich, bedwelmd wellicht door het naar bier riekend antwoordblad van FC De Vrede en werd er gemeld dat er een andere winnaar was, zijnde FC De Vrede. Begrijpe wie kan. Waarna de presentator zich excuseerde en wist te vertellen dat er een fout was met Excel, het spreadsheetprogramma van Microsoft. Dat er een Chinees is met een kledingzaak in Parijs, die de hele Belgische voetbalwereld belazerd tot daar aan toe, maar dat Bill Gates met zijn Excelprogramma, quizuitslagen manipuleert ten voordele van De Vrede, dat ging er bij ons niet in. "Het is of den "Duvel" er mee speelt", siste Marc "alweer geen overwinning". Uiteindelijk bleek het om een rekenfout van de jury te gaan en werd Libion alsnog tot winnaar uitgeroepen, de Passmasters werden verdienstelijk tweede (hopelijk zien we hen binnenkort terug in de Q-League, waar zij zeker niet zouden misstaan). Voor FC De Vrede was er een derde plaats en een natte broek vol bier weggelegd. 

Terwijl intussen steeds meer vrouwelijke decolletés de zaal binnenstroomden - hoe later op den avond, hoe schoner het volk, zegt men wel eens - kunnen we nog vermelden dat "De Players 1" 45,5 punten totaliseerden, net een half punt meer dan "De Players 2" met 45 punten, wat tot de conclusie mag leidden dat men beter af is met één blondine dan met twee. Het welgemeende "wij danken u voor uw komst!" van de presentator, kon dan ook gezien het aantal aanwezige vrouwelijk schoon als erg dubbelzinnig worden opgevat. 

De uitslag:

1 Libion 159; 2 De Passmasters 156,5; 3 FC De Vrede 151; 4 FC Bouwel 148; 5 De Noorderkempen 139; 6 Fanclub Polleke Herijgers 128,5; 7 Bezemheide 125,5; 8 The Hammers 127,5; 9 Dry Zillenhof Geel 108,5; 10 Hoger Op 104,5; 11 De Potskes 104; 12 Sölden here we come 91; 13 De Lauderboys 71; 14 FC Campina 68; 15 De Players 1 45,5; 16 De Players 2 45

Volgende week wordt het weer een beetje serieuzer met de quiz van Walem in hartje Mechelen, waar Goldstar weer op volle sterkte kan aantreden.  

02:56 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-03-06

Goldstar wint voetbalquiz te Beerse

Goldstar heeft vrijdagavond 3 maart j.l. de voetbalquiz van Lentezon Beerse gewonnen. Van lentezon was er echter niet veel sprake, wel van besneeuwde landschappen en veel mist om naar Beerse en weer naar huis te trekken. Ondanks het slechte weer konden de organisatoren, onder aanvoering van Jan Woestenborgs, van quizploeg de Prutsers, toch op 28 deelnemende ploegen rekenen. Aangezien de drukke agenda van Q-Leaguequizzen in de komende weken, lieten heel wat Q-Leagueploegen deze quiz links liggen om een weekendje platte rust te nemen. Zo ook Davy bij Goldstar, die na drie slapeloze nachten - twee omwille van de ziekte van zijn zoontje, en één omdat hij te veel van zijn eigen bereide bitterballen gegeten had op de Q-Leaguevergadering, die vorige dinsdag bij hem thuis doorging -. Vandaar diende Goldstar in allerijl vrijdagmorgen nog even "good old" Rany, in feite "great old" Rany maar dat wil hij niet zo graag horen, nog eens van onder het stof te halen. Nou ja, van onder het stof, dat viel uiteindelijk nogal mee. Qua kennis wat minder bij na lange afwezigheid, hoewel nog steeds niet in de luren te leggen bij vragen rond den Beerschot, maar daarentegen wel in staat wat meer gewicht in de strijd gooien  - minstens 10 kg -.

De quiz begon voorspoedig voor Goldstar met meteen een voorsprong van twee punten op de rest van het veld. Een veld dat nog een aantal Q-Leagueploegen bevatte met de SC De Noorderkempen, ZVC Turnhout, Dug Out en het zwarte beest (zoals dat in voetbalmiddens heet) van Goldstar, zijnde de Gooners, met Wouter en Didier, aangevuld met supersub Stijn en Paling Toon (op 22 maart te bewonderen aan de zijde van Ben Crabbé in Blokken). Het zwarte beest blijkt dus een paard te zijn. En nu we het toch over paarden hebben, ook slager Jan Staes was aanwezig met zijn quizploeg "FC Hard en Droog". Jan oefent al volop voor het duo-quizzen, want kon slechts één ploegmakker bereid vinden om met hem deel te nemen aan deze quiz. 

De quiz zat erg goed in mekaar, met geen betwistingen rond vragen, zelfs niet rond de vraag hoeveel gele kaarten een scheidsrechter in een match in de Belgische competitie maximaal kan trekken, ermee rekening houdende dat hij geen gele kaarten geeft aan spelers op de bank, die niet op het veld komen? Het juiste antwoord is 37. Wat dan ook klopt als een bus, want bij de 37e gele kaart dient de match gestaakt te worden. Is dit een goede vraag om op een voetbalquiz te stellen? Ja en Nee eigenlijk. Ja, want het heeft alles met het spel te maken en er moet uiteindelijk ook nog eens bij nagedacht worden, want wees eerlijk wat is het verschil tussen zo'n vraag en het vragen van het rugnummer van Vandenborre? Is toch ook 37. Nee, aangezien je als quizzer bij een dergelijke vraag nog met meerdere vragen blijft zitten, zoals "hoe is die scheidsrechter in godsnaam thuisgeraakt?", "hoeveel doden vielen er tijdens de supportersrellen achteraf?", "was het Gummieny?", "wordt er in China op aantal gele kaarten gegokt?", "...en wat gaat het komische duo Verstringhe en Peeters hiervan verklaren in Panorama?",... Hopelijk kan quizopsteller Jan Woestenborghs ons hier nog enige verduidelijking geven op één der volgende quizzen.

De quiz was sterk gericht op het niveau van de gelegenheidsquizzer, die dan ook in grote getalen aanwezig was, wat de hoge score van de Q-Leagueploegen mee verklaart. Maar waar uiteraard niets mis mee is, zo kun je de gelegenheidsquizzen op langere termijn blijven binden. Sterk werk en absoluut geen gepruts dus, bij de Prutsers. Spijtig van de vraag rond de vierde ex-Duitse kampioen die dit jaar in de Champions League zat naast Bayern, Werder Bremen en Schalke 04. Want deze vraag over Rapid Wien, werd vorige week in Overpelt al gesteld, waar de Prutsers niet aanwezig waren en waardoor de daar aanwezige Q-Leagueploegen lichtjes in het voordeel waren.

Goldstar ging met een clean sheet - "ik wil 100% hebben met de pauze" dixit Kim "Michel" Wuyts - de pauze in. Tijdens de pauze werd elke ploeg getrakteerd op een portie bitterballen. Stond Davy misschien in de keuken?

In totaal miste Goldstar slechts 8 punten waarvan 5 in de superronde. Dus vóór aanvang van de superronde ging men slechts drie keer in de fout. Eerst bij de vrouwelijke voetbalster, die voor Standard, Lentezon en nu Vlimmeren speelde. Goldstar ging voor Claes, maar het was Klessens. Luc van Loock, als notoir vrouwenkenner - in het voetbal wel te verstaan -, gaf ons hierbij enige duiding: "Allez witte gullie da nie, Klessens, die van dat spiegeltentenbedrijf van Willem Klessens, die in de jaren 20 met zijn dansorgel de zaak opstartte, daarna overgaf aan zijne zoon Gust Klessens, die de zaak verder uitbouwde en doorgaf aan zoon Willy Klessens en vandaag de dag zitten ook den Tom en de Johnny mee in de zaak, awel en het is de zus Hilde Klessens die nu bij Vlimmeren shot". Een spiegeltentenbedrijf wie had dat ooit gedacht. Ben d'er maar één keer geweest en toen kwam ik steeds dezelfde lelijke vent tegen en sindsdien krijgen ze mij hier nooit meer binnen.

Verder herkende we het ticket van Millwall-Gillingham niet in de bijster originele ticketronde, chapeau voor opsteller Jan voor diens creativiteit in deze en maakte onze schrijver van dienst in deze zelfde ronde nog een beginnersfoutje, wat gezien de uitslag met de mantel der liefde werd bedekt.

In de superronde behaalde Goldstar net als eerste achtervolgers Underdogs en Dark Horse 25/30, wat 28/30 had kunnen zijn ware het niet dat de nodige voorzichtigheid werd ingebouwd omwille van de vijf punten voorsprong. Al bij al dus een geslaagde quizavond voor Goldstar, maar zeker ook voor de organisatoren, die het er bij hun eerste keer goed vanaf hebben gebracht. Ik denk dat er veel bij zijn bij wie het de eerste keer minder goed lukte, we hebben het over het organiseren van een quizavond welteverstaan.

Quizploeg "Club Brugge" werd laatste met 83 punten, al geleden van het seizoen 1950-1951 dat dit nog gebeurd was. Zij kregen een champagne-ontbijt aangeboden. Net op het moment dat de hele zaal "jeannetten" wilde gaan roepen, bleek het om een voltallige quizploeg met vrouwen te gaan, waarna naar verluid Jan Staes zich spoedde naar de tafel van de bewuste ploeg om een paar transfers te bespreken voor "FC Hard en Droog", hoewel wij hem adviseren in dat geval best de naam van zijn ploeg te veranderen.

De uitslag luidde als volgt:

1. Goldstar 195/203; 2 Underdogs 190; 3 Dark Horse 188; 4 Dug Out 184; 5 ZVC Turnhout 183; 6 ZVC Westmalle 176; 7 SC De Noorderkempen 176; 8 Local & Co 169; 9 Portigol 168; 10 Ik doe er ene oep 156; 11 De Tappers 151; 12 Vlimmeren Sport 2 150; 13 FC Hard en Droog 146; 14 Fritje Tartar 146; 15 De Voorlaatste 140; 16 Goe Bezig 135; 17 Vlimmeren Sport 1 130; 18 The Reds 120; 19 Vergane Glorie 118; 20 PSV West Side 112; 21 De Trainers 111; 22 Jeugdbestuur 111; 23 Blauwe Parel 104; 24 Preminiemen 104; 25 't Hemeltje 101; 26 Nooit verwacht en toch gekomen 99; 27 De Proostjes 90; 28 Club Brugge 83.

Na afloop was het te mistig om de Santa Maria in Meerhout nog te bereiken, dus diende het eetfestijn in het centrum van Dessel plaats te vinden, nadat we - geloof het of niet - Kim eerst nog thuis af hebben moeten zetten. Zou één van de gemiste vragen hem nog steeds op de maag hebben gelegen...

Volgende week, door de afwezigheid van Davy en Tom, geen Goldstar op de "Eustelboys"-quiz te Genebos (Ham), maar wel de Golden Libies, waar Kim en Dominique samen met de helft van Libion zullen trachten de zege in de wacht te slepen. Wij groeten D.V.E. uit B. bij deze van harte, oogjes sluiten, snaveltjes toe en tot volgende week dan maar weer.

Verder nog te vermelden dat quizopsteller Jan Woestenborghs ons op basis van bovenstaand verslag nog wist te melden dat wat de vraag van de gele kaarten betreft: "Gumienny heeft het achteraf bij de gokchinees kunnen gaan uitleggen, de mannen van onze voetbalbond hadden gewed op 36... Al het bondsgeld vergokt dus (zouden de KBVB zelf nu nog een licentie krijgen?), er vielen echter geen doden. Gelukkig maar." Bij deze. (update 16:08 u)

12:13 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-03-06

Goldstar in het nieuws

 

Bron: "Het Belang van Limburg", dinsdag 28 februari 2006

09:10 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |